Zanussi Wasdrogers

Het Italiaanse merk Zanussi is in 1916 opgericht door Antonio Zanussi. Zanussi staat al jaren aan de top als een waar kwaliteitsmerk. Ooit begonnen met een simpele oven creëerde de slimme Italiaan Antonio Zanussi als eerste het gasfornuis. In 1946 begon Zanussi met het exporteren van zijn witgoed. Het bedrijf groeide uit tot een wereldbekend kwaliteitsmerk. Met constant innoverende ontwikkelingen in huishoudelijk witgoed heeft Zanussi de tand des tijd doorstaan. Zanussi streeft ernaar om uw leven alsmaar makkelijker te maken en de vormgeving moderner. Gemak dient de mens en dat principe voert Zanussi door in al zijn apparaten. Zanussi heeft een rijk assortiment wasdrogers die eenvoudig te bedienen zijn. De technologie heeft ook niet stilgestaan bij Zanussi. De slimme wasdroger beschikt over AutoSense. AutoSense kiest het geschikte droogprogramma voor elke lading.

Waarom een Zanussi wasdroger?

Nooit meer lang wachten tot uw wasgoed droog is, maar zacht en droog wasgoed in een handomdraai. Het strijkvrije programma neemt u een hoop werk uit handen en ook de andere programma's zijn eenvoudig in te stellen. Met tal van plaatsingsmogelijkheden houdt u tijd over voor de leukere dingen in het leven.

Zanussi heeft drie typen wasdrogers:

- Zanussi afvoerdroger
Een afvoerdroger is de simpelste wasdroger. De warme lucht wordt tijdens het programma afgevoerd via een buis naar buiten. Het is wel belangrijk dat u via een raam de lucht naar buiten kunt afvoeren.

- Zanussi warmtepompdroger
De warmtepompdroger is energiezuinig, doordat deze de warme lucht niet afvoert maar terugvoert in de trommel. De condens wordt opgevangen in de condensbak, die u nadat het programma is afgelopen eenvoudig kunt legen.

- Zanussi condensdroger
De condensdroger is misschien wel de meest bekende wasdroger. Condens wordt afgevoerd naar de condensbak of naar het riool. Gebruiksvriendelijk en de was is snel droog.

Welke Zanussi wasdroger kiezen?

Welke Zanussi wasdroger past bij mij? Dat hangt af van uw gebruik en de beschikbare ruimte. Heeft u veel wasgoed en bent u van plan de wasdroger regelmatig te gebruiken? De warmtepompdroger is dan de beste keus. De warmtepompdroger is weliswaar duurder in aanschaf, maar wel het energiezuinigst.

Bent u van plan de wasdroger slechts een paar keer in de week te gebruiken dan is de condensdroger of afvoerdroger de beste optie. Beiden zijn redelijk goedkoop in aanschaf en de droogprogramma's zijn sneller dan bij de warmtepompdroger. Let op! Bij aanschaf van de afvoerdroger is het belangrijk dat u de buis uit een raam kunt hangen.


Beste Zanussi Wasdrogers aanbiedingen van Mei 2024