Beko Wasdrogers

Vooral wanneer je klein behuisd bent, wil het nogal eens lastig zijn om je pas gewassen wasgoed op te hangen om te laten drogen. Hoeveel sneller kan het gaan wanneer je dan een wasdroger hebt? Met een wasdroger is je was in een mum van tijd droog en je hoeft niet je hele huis vol te hangen met nat wasgoed. Een van de grotere Europese merken die wasdrogers levert is Beko.

Over Beko

De geschiedenis van Beko begint in Turkije in 1955 als oprichter Vehbi Koç het bedrijf Arçelik A.Ş. opricht. In 1967 richtte hij met de andere oprichter Leon Bejerano het bedrijf Beko op in Istanboel. Na jaren op de Turkse markt actief te zijn geweest, zette het bedrijf 2004 voet op Europese bodem, met de overname van het Duitse elektronicabedrijf Grundig. Beko was toen leverancier van ruim van de helft van de Europese televisies. Ook de naam van Beko werd gewijzigd in Grundig Elektronik. Toch is de naam Beko blijven bestaan als een budgetmerknaam in vele Europese landen en is nog steeds razend populair. Beko staat momenteel bekend als de goedkope tegenhanger van de dure elektronicamerken.

Voordelen van een Beko wasdroger

- Beko levert goedkopere wasdrogers dan andere gerenommeerde merken. - De kwaliteit van Beko doet juist niet onder dan andere bekende merken. Sterker nog, Beko is één van de weinige budgetmerken die wasdrogers van A kwaliteit leveren.
- De wasdrogers van Beko zijn helemaal bij de tijd, met de nieuwste technische mogelijkheden en men blijft doorontwikkelen.
- De populariteit van Beko blijft in Europa groeien. Dit komt door de combinatie kwaliteit en prijs en de de daardoor opgebouwde naam.

De verschillende soorten wasdrogers van Beko

Wanneer je een Beko wasdroger zoekt dan heb je een enorme keuze uit moderne wasdrogers. De keuze voor wasdroger hangt af voor welke techniek je kiest.

Beko luchtafvoerdrogers

Beko heeft ze nog wel te koop maar zijn niet razend populair meer omdat er veel zuinigere modellen op de markt zijn. Deze wasdroger moet op een flexibele slang aangesloten worden die de vochtige lucht daardoor afvoert. Je moet dus ruimte hebben om de slang naar buiten te leiden.

Beko condensdrogers

Nog steeds een populaire droger in de Beko collectie is de condensdroger. De vochtige lucht wordt opgevangen in een reservoir zodat je enkel het reservoir hoeft te ledigen. Condensdrogers zijn wel zuiniger dan luchtafvoerdrogers, maar verbruiken nog steeds veel energie.

Beko warmtepompdrogers

De warmtepompdrogers van Beko is het populairste model en Beko heeft daar ook de meeste keuze uit. Het grote voordeel is dat deze drogers zeer zuinig zijn. Beko raadt dus de warmtepompdroger ook aan omdat het ruim 60% zuiniger is dan de luchtafvoer- en condensdrogers. Dit komt omdat de warmtepompdrogers de warme lucht weer hergebruiken.