Whirlpool Wasdrogers

Ben je op zoek naar een nieuwe wasdroger, maar heb je nog geen keuze kunnen maken? Denk dan eens aan een wasdroger van Whirlpool! Whirlpool is een van oorsprong Amerikaans merk dat huishoudelijke apparatuur vervaardigt sinds 1911. Het merk is vooral bekend van de productie van witgoed. Als je gaat voor een Whirlpool wasdroger, weet je dus dat je voor een merk kiest wat garant staat voor jarenlange ervaring en kwaliteit. Bovendien geeft Whirlpool 24 maanden fabrieksgarantie. Mocht er binnen die termijn dus toch onverhoopt sprake zijn van een defect, dan wordt dat kosteloos gerepareerd.

Voor iedereen een geschikte wasdroger

Whirlpool beschikt over een ruim assortiment aan wasdrogers, zodat er voor iedereen wel een apparaat is wat aansluit bij je voorkeuren en wensen. Zo kun je kiezen uit drogers die geschikt zijn voor een maximaal vulgewicht van 7, 8, 9 of 10 kilo. Daarnaast beschikken de drogers over verschillende energieklasses, variërend van A++ tot B. Op deze manier heb je bij aanschaf van je nieuwe droger dus ook enigszins invloed op het energieverbruik. Dit is vooral fijn als je van plan bent de droger intensief te gebruiken. Verder kun je kiezen uit de zogenoemde warmtepompdrogers en condensdrogers. Het verschil tussen beide systemen zit hem erin dat een warmtepompdroger de warme lucht als het ware hergebruikt en opnieuw de trommel in blaast. Een condensdroger daarentegen, blaast de warme lucht naar buiten. Het systeem van de warmtepompdroger is een stuk energiezuiniger, maar daar staat tegenover dat de aanschafprijs hoger ligt dan bij een condensdroger. Om te bepalen welk systeem voor jou het voordeligst is, is het goed om vooraf te bedenken hoe vaak je de droger wilt gaan gebruiken. Een warmtepompdroger loont vooral als je hem 1 of 2 keer per week gebruikt, je wasmachine op een laag toerental laat centrifugeren en je per keer ongeveer 6 kilo aan wasgoed in de droger stopt.

Andere specificaties

Als je weet wat voor type droger je wilt hebben, hoe zuinig je hem wilt en wat de minimale grootte van de trommel moet zijn, kun je kijken naar de andere eigenschappen. Wil je bijvoorbeeld een droger met startuitstel, 6TH Sense technologie (zodat het droogproces wordt afgestemd op de vochtigheidsgraad) of eentje die extra stil is? Of heb je liever een droger die middels een app te bedienen is? Whirlpool verkoopt het allemaal! Ga voor een compleet overzicht van alle extra eigenschappen naar de website en ontdek wat de perfecte wasdroger voor jou is. Een kind kan de was doen.