Samsung Wasdrogers

Het merk Samsung - de naam betekent 'drie sterren' - is een gevestigd elektronicamerk met een rijke geschiedenis. Het bedrijf Samsung werd opgericht in 1969 door de Zuid-Koreaan Lee Byung-chull, onder de naam Samsung-Sanyo Electronics. In 1970 bracht het bedrijf zijn eerste zwart-wit-televisie op de markt, gevolgd door wasmachines en koelkasten in 1974, kleurentelevisies in 1977, elektrische ovens in 1979 en personal computers vanaf 1983. Vanaf het begin van de jaren 1990 begaf Samsung zich ook op de nieuw ontstane markt van mobiele telefonie.

Binnen tien jaar na de oprichting werd het Zuid-Koreaanse Samsung een bedrijf met een mondiale uitstraling. In 1978 ging Samsung internationaal en opende de onderneming het eerste buitenlandse kantoor in de Verenigde Staten. Momenteel heeft Samsung vestigingen in meer dan zestig landen wereldwijd. Het merk behoort tevens tot de 20 bekendste merknamen ter wereld. Het elektronicaconcern maakt tegenwoordig talloze elektronische apparaten en producten, maar ook processors en digitale toepassingen. Naast televisies, laptops en mobieltjes, ook wasmachines, wasdrogers, koelkasten, laserprinters, microwaveovens en verder airconditioning en stofzuigers.

Waarom een Samsung-wasdroger kopen?

Waarom zou je eigenlijk een wasdroger van Samsung kopen en geen wasdroger van een ander merk? Heel simpel: Samsung heeft een aantal voordelen die dit merk onderscheiden van andere ontwikkelaars van wasmachines. Samsung maakt op een aantal punten hét verschil, namelijk:

1. Wasdrogers van Samsung staan goed bekend vanwege hun hoge kwaliteit. In consumentenonderzoeken komen modellen van Samsung wasdrogers regelmatig als beste uit de test. Het is niet vreemd dat de wasdrogers van Samsung goed verkochten worden en veel positieve klantreviews scoren.

2. Samsung-wasdrogers voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid. Samsung werkt zoveel mogelijk ethisch verantwoord en milieuvriendelijk en brengt voornamelijk wasdroger op de markt die in energieklasse A+++ vallen en dus weinig energie en water verbruiken. Met een Samsung wasdroger kies je dan ook bewust voor een beter milieu en schoner klimaat.

3. Het merk Samsung blijft voortdurend innoveren. Het merk maakt gebruik van de nieuwste technische ontwikkelingen en past deze toe in het ontwerp van nieuwe, geavanceerde wasdrogers.

4. Doordat Samsung een groot internationaal bedrijf is met een sterke concurrentiepositie, kan Samsung voordelig wasdrogers ontwerpen en maken. Samsung-wasdrogers behoren tot de voordeligste én beste wasdrogers die er op de markt verkrijgbaar zijn.

Welk model Samsung wasdroger past bij mij?

Hoe bepaal je precies welk model Samsung wasdroger het beste bij jou past? Heel simpel: door te bepalen wat voor type droger je wilt, wat jouw specifieke eisen zijn en in welke prijsklasse jouw wasdroger moet vallen. Ten eerste moet je helder helpen welk soort afvoer voor jou wenselijk is. Zoek je een luchtafvoerdroger, condensdroger of een warmtepompdroger? Bepaal in deze oriëntatiefase ook in welke energieklasse de wasdroger idealiter moet vallen en hoeveel kilo vulgewicht de wasdroger moet hebben. Ten slotte blijft er na deze voorselectie een aantal typen Samsung wasdroger over waaruit je jouw favoriete model kunt kiezen. Alvast veel wasdroogplezier toegewenst! Met een Samsung-droger hoef je je daarover geen zorgen te maken, want wie Samsung kiest, kiest voor gemak, kwaliteit en voordeel!